Ben je klaar met je eigen bullshit?

Je bent moe, want je hebt het gevoel van alles te moeten en het ook nog eens helemaal alleen te moeten doen. Het voelt alsof er geen andere keuze is dan je schouders er onder te zetten en maar weer door te gaan.

Het voelt als of dat niemand je waardeert voor wat je doet of wie je bent en voelt je nutteloos en bent niet gelukkig. Hoe kan het ook anders want wat kun je nou helemaal?

Je bent bang, boos en verdrietig tegelijkertijd. Aan de ene kant het gevoel hebt dat er toch meer moet zijn dan dit, terwijl je aan de andere kant het gevoel hebt dat je niks hebt om ontevreden over te zijn maar het ondertussen wel bent. Je voelt jezelf een aansteller, zeurpiet!

Aan de buitenwereld laat je hiervan natuurlijk zo min mogelijk zien, stel je voor wat zouden de buren wel niet denken!

Herken jij dit?

  • Je wordt al moedeloos als je alleen maar denkt aan alles wat er nog moet.
  • Je hebt te weinig tijd.
  • Je wordt overweldigd door het gevoel er alleen voor te staan.
  • Je hebt het gevoel niets anders te kunnen dan maar doorgaan.
  • Je voelt je nutteloos.
  • Je krijgt geen waardering voor wat je doet of wie je bent.
  • Je krijgt het Spaans benauwd bij het idee dat het altijd zo zal zijn.
  • Je hebt eigenlijk niet echt iets om ontevreden over te zijn, toch zou het zeer welkom zijn wat meer geluk te ervaren.
  • Je weet ergens diep van binnen dat het anders kan.
  • Je weet ook dat je wat met deze gevoelens moet doen, maar wat? Hoe? Waar en wanneer?

Hoe nu verder?

Hoe lang kan je nog doorgaan zoals je nu doet? Hoe lang nog voordat de futloosheid en het doem-gevoel overgaan in een depressie?

Ben je nu écht klaar met de bullshit die je al zolang van jezelf slikt? Het moet nu écht anders! Wat ga je daar dan voor doen en/of laten? Ga je weer verder met wat je altijd hebt gedaan, om tegen beter weten in te hopen op een ander resultaat? Of haal je nu eindelijk je kop uit het zand?

Via een klik op onderstaande knop kom je op mijn “Over Mij” pagina. Lees deze pagina eerst door om te kijken of we een match zouden kunnen zijn. 


Mocht dit zo zijn klik dan op onderstaande knop voor het contact formulier. Ik neem dan de eerst volgende werkdag (meestal dus binnen 48 uur) contact met je op.

Recensies:

Het Individuele Coaching Traject wat ik bij Carmen heb gevolgd heeft naar mijn mening voor enorme groei in mijzelf gezorgd. Het stimuleert mij nog steeds om door te groeien en verder te ontwikkelen. Ik heb mijzelf, op zowel praktische- als intuïtieve wijze, mogen ontwikkelen. Het mooie aan dit traject vind ik, dat het automatisch datgene op mijn pad heeft gebracht wat ik nu nodig heb. Middels video-bellen heb ik iedere twee weken contact met Carmen gehad. In deze sessies bood zij handvatten in de vorm van oefeningen, opdrachten e.d. die tijdens de volgende sessie dan weer besproken werden. Één van de belangrijkste dingen die ik tijdens dit traject heb mogen leren, en hier graag wil benoemen, is dat ik heb geleerd weer op mijn gevoel te kunnen vertrouwen in de keuzes die ik maak. Ik heb de coaching door Carmen als erg prettig en ondersteunend ervaren. De wijze les die zij mij daarbij altijd mee gaf is “Ik kan je handvatten aanreiken, maar jij voert het werk uit, anders gebeurt er niets!”. Ik heb dit Individuele Coaching Traject ervaren als een prachtige reis, een investering in mijzelf! Ik ben Carmen zeer dankbaar voor haar coaching, en zal zeer zeker weer bij haar aankloppen, mocht dit in de toekomst nodig zijn. Hartelijke groeten,
Favicon
Marcel
Ik vond de workshop "Een inleiding in theeblaadjes lezen" erg interessant en wil dit vaker proberen. Een leuk idee ook van je om ieder zijn of haar eigen kopje uit te laten kiezen. Je bleef heel dicht bij jezelf, heel echt, en dat vind ik erg prettig. Heel erg bedankt voor de leuke workshop. Het heeft bij mij een grote indruk gemaakt, en denk er graag aan terug. Veel liefs,
Favicon
Vera

Contactgegevens:

Anoehna

Geddingmoor 57

2151 DM Nieuw-Vennep

+31 6 24 26 91 23

info@anoehna.nl